Taart & Gebak

Voor de Heilige & de Zondaar.

Dagelijks bakt Veerle met veel liefde unieke lekkernijen volgens eigen recept met de kwaliteitsvolle en verse producten. Zoveel mogelijk gebruiken wij eigen onbespoten fruit vers geplukt uit onze boomgaard, eieren van onze eigen kippetjes of lokale producten van de streek.

Wij gaan volop voor gezellig, aangenaam en lekker, en wat op uw bord ligt is met liefde en grote zorg ter plaatse gemaakt!
Wat koffievlekken op de schoenen, een tenue lichtjes besmeurd met bloem of banketbakkerscrème en wat gruis onder het koffieapparaat, dat hoort er bij.


Groot geluk biedt u de mogelijkheid volop te genieten zonder zich schuldig te moeten voelen!
Wij bieden u een bijzonder lekker alternatief aan van glutenvrije, suikervrije en lactosevrije desserts.
Kortom, u kan bij ons genieten op een gezonde en (h)eerlijke manier !

Bent u benieuwd naar onze gezonde alternatieven, kom deze zeker uit proberen! Let wel op, als u allergisch bent met een absolute nultolerantie aan gluten, suiker of melk, voegen wij eerlijkheidshalve toe dat alles bij ons in dezelfde keuken gemaakt wordt, en dus enig spoor van gluten, suiker of lactose zijn niet helemaal uit te sluiten.

Pannenkoeken & wafels.

Na wekenlang testen en verfijnen, heeft Veerle haar uniek recept voor pannenkoeken op punt gesteld!
Overheerlijk, en altijd vers gebakken. Gemaakt met echte boter en eieren van onze eigen kippetjes.

Naast pannenkoeken bieden wij in het Groot Geluk ook huisgemaakte wafels op zondag en feestdagen aan. De echte Brusselse wafel, geïnspireerd op het recept van “Max” te Gent (kleinzoon van de uitvinder van de Brusselse wafel) maar verfijnd met onze eigen toets en smaak. Zelfde dag gerezen en vers gebakken, met eitjes van onze eigen kippetjes.

Stel zelf je topping samen: ahornsiroop, huisgemaakte slagroom, aardbeien, frambozencoulis, huisgemaakte chocoladesaus, nootjes, stroop, marshmallows, M&Ms, huisgemaakte confituur of gewoon boter en suiker.